Saturday, February 27, 2010

20. dan - 27. februar 2010

Dan je poceo ne bas tako sjajno. Mama se zalila na bolove. Kao i pre dao sam joj caj, FOCC, corn flakes ali sa vodom. Nakon toga je legla jer je imala bolove pa je uzela Trodon. Nervira se zasto bol ne prolazi. Iskreno ni meni nije jasno. Opsedaju je svakakve misli. Ja pokusavam da izvucem to iz nje ali su odgovori:"Ne znam, mozda, kako kad, onako, ne bas" i sl. Kad je pitam da opise neku situaciju nije bas doreciva.

Popodne sam primetio da je bila jos vise razdrazljivija pa sam odlucio da joj dam par kapi Carc30C. Dan pre sam preskocio na nagovor Dr. Svetlane (homeopate). Medjutim nakon sto sam joj dao Carc30C mozda sat vremena kasnije primetio sam promenu njenog raspolozenja. Da li je to Placebo ili lek radi nesto ali vidi se razlika.
U ponedeljak cu da nazovem Dr. Svetlanu i konsultujem se sa nastavkom tretmana. Receno mi je da ne koristim lek ako primetim da je zdravlje/raspolozenje bolje kao i kad sam joj dao lek prethodni dan.

Oko 16:00 sam otisao tati na grob da zapalim svecu i stavim cvece. Ocistio sam nadgrobni spomenik.

Uvece smo odlucili smo da zamenimo krevete jer njoj vise prija da spava u dnevnoj sobi. Mislim da joj je bolje da spava u sobi pored garaaze jer je malo izolovana od ljudi koji dolaze u kucu i mogu da ih zamolim da posede ili idu, ovako kad god neko udje ona se "shtrecne".

No comments:

Post a Comment